Voor mijn kookles/workshop hoeft u echt geen meesterkok te zijn. Als koken uw liefhebberij is, zult u veel plezier hebben van een kookles/workshop. De cursus wordt bij voorkeur bij u thuis of op een nader te bepalen locatie gehouden.

 

 

Deze cursus is geschikt voor beginners, maar ook voor mensen die al bekend zijn met de Indonesische keuken. Ook al zijn gerechten qua naam bekend, juist door de diversiteit van recepten in de Indonesische keuken blijken de bereidingswijze en ingrediënten toch anders te zijn.

 

Ik streef ernaar om het eten zo authentiek mogelijk te bereiden en laten smaken, zodat u een goed beeld krijgt van de Indonesische keuken.

 

Allereerst wil ik u graag kennis laten maken met verse specifieke Indonesische kruiden en specerijen die vaak gebruikt worden in de Indonesische keuken. . Daarna wordt uitleg gegeven over de ander keuken benodigheden.

 

Het belangrijkste is dat u met plezier Indonesisch leert koken.  In mijn kooklessen leren wij u vooral om gerechten te bereiden op smaak, dus veel ruiken, proeven en blijven proeven.

 

En ik leer u op eenvoudige en simpele wijze een heerlijke originele Indonesische "rijsttafel" te maken en daarnaast geef ik u tips hoe u een buffet opmaakt.

 

NOTE : Ik ben op dit moment beschikbaar op Maandag en Dinsdag

 

                                                Workshops         Kookles

 

   

'Selamat belajar dan Selamat makan'

Share it