Gezellig samen Indonesische koken met vrienden, collega's of familieleden? of wilt u in korte tijd Indonesische leren koken?  dan is een kookworkshop iets voor u.

 

Cursusgeld

 

De workshop kost Euro 55 per persoon (een lesdag). Het kost is exclusief ingrediënten/materialen.  


De kosten voor de ingredienten is niet bij het cursusgeld inbegrepen. Deze kosten komen bovenop het cursusgeld. Aan het eind van de les zijn alle gemaakte etenswaren en overgebleven ingrediënten voor jullie. Een algemene inschatting voor de kosten van de ingrediënten is afhankelijk van het te maken recept. Het cursusgeld wordt per les betaald. Aan het eind van de les wordt het cursusgeld betaald.


Cursusdetails

 

1. De workshop duur ongeveer 4-5 uur ( exclusief reistijd) voor 4-5 gerechten.

 

2. De cursistant voor de workshop minimaal 4 personen en maximaal 12 personen.

 

3. Voor elke les reis ik met de trein naar uw huis. Reistijden langer dan 1,5 uur vanaf Gouda zijn niet acceptabel. Dit beperkt de regio waarin ik les geef.

  

4. Naast deze recepten leert u tips voor het  bereiden van de recepten en algemene informatie over ingrediënten en Indonesische eten.

 

5. Recepten worden uitgedeeld aan het begin van elke les en kunnen die recepten houden. 

  

6. U bent verplicht om alle normale ingrediënten/materialen zelf aan te schaffen voor aanvang van de les (bijv: kip,vlees, groenten etc), en ga ik die andere ingrediënten aanschaf (kruiden /specirijen) en dat u me dan later het bedrag terugbetaald dat op de bon staat. Dit scheelt tijd en je bent verzekerd van de juiste ingrediënten. Dan weet je meteen welke je moet hebben als je zelf naar de TOKO gaat.

 

7. Als de les afgelopen is, ga ik weer naar huis en laat jullie genieten van het het eten...

Selamat Makan (smakkelijk eten).

 

 

Share it